RÅDGIVNING

Konsulent

AD HOC opgaver i udviklingsprojekter på skoleområdet, forældreinddragelse, formidling og motivation. Formidling af budskaber kræver sommetider, at der er en ”udefra”, der kommer og siger tingene. Jeg har haft held med at formidle, så det ikke bliver taget ilde op.

Rådgiver

• Brænder du for noget? Har du gode ideer? Er de mere løse end konkrete? Mangler du at få sparring? Trænger du til at finde retningen?

• Så har jeg stor erfaring i at kigge på projekterne og stille de frække spørgsmål! De skæve vinkler og de snoede veje.

Politisk konsulent

Ofte er det ikke teorierne, der ligger bag, men en fornemmelse for virkeligheden, en forståelse af mennesker og en tillidsfuld tilgang, der skaber resultater.
Jeg har en stor ekspertise indenfor politikudvikling, politisk netværksdannelse, organisatorisk udvikling og gennemslagskraft. Trænet i kommunikation og formidling af kompliceret stof, så det giver mening og forståelse.

ERFARING:
• Gennem 7 år i en frivillig organisation har jeg skabt et netværk, et konstruktivt samarbejde, en evne til at skabe netværk OG bruge det!
• Ordet ”politisk tæft” kan understøtte mine kompetencer, en kompetence som man ikke kan læse sig til, men som man opøver ved praktisk øvelse. 

Mine andre hjemmesider

Læring i familien

link til hjemmeside 1

Ask-Art

link til hjemmeside 2

Kontakt

Benedikte Ask Skotte

Telefon: +45 22 57 49 88
Email: benedikte@askskotte.dk

Adresse: Hestehaven 5, st.tv.
2500 Valby